perjantai 15. maaliskuuta 2019

Vuosi takana

Olen ollut jo reilun vuoden kotileivonta-alan yrittäjänä. Hiusyrittäjänä pitkälti toistakymmentä vuotta. Tämä vuosi on ollut mielenkiintoinen. Siihen on sisältynyt haastetta, seikkailua, onnistumista, mutta myös epävarmuutta tulevasta. Puolisoni jäi työttämäksi reilu vuosi takaperin joulukuussa. Se oli iso muutos ja laittoi miettimään myös omaa yritystä, miten jatkaa, miten selviämme. Hän on saanut töitä vuoden alusta ja olen jatkanut yksin oman pienen yritykseni pyörittämistä. Puolisostani oli suuri apu kun hän oli kotona.


Pitkäli kolmekymmentä vuotta takaperin mietin, mitä haluaisin tehdä isona, mitä minusta tulee. Kotitaloudesta pidin paljon, se oli vahvuuteni ja siinä olin hyvä. Tuohon aikaan alaa ei arvostettu kuten nykyisin. Tuolloin tehtiin paljon itse ja ruoanlaittoa sekä leipomista pidettiin itsestäänselvyytenä. Kuten taas nykyisin arvostus on noussut, vaikkakaan alalla ei pääse helposti rikastumaan - päinvastoin :D. Mutta nykyisin saan tehdä sitä, mistä pidän, missä on vahvuuteni. Kurssitan itseäni ja pari viikkoa takaperin kävin pursotuskurssilla. Vetäjänä oli Emma Iivanainen, joka on koulutukseltaan insinööri. Hänen harrastuksenaan on ollut kakkujen tekeminen, mistä on tullut myös hänen työnsä ja hän käy kouluttamassa niin harrastajia kuin kondiittoreitakin. Sivut löytyvät https://www.instagram.com/emmaivane/ . Hänen näkemyksensä on, että tehdään mahdollisimman helposti ja vähillä aineilla. Ja tämä on toiminut. Hän on julkaisemassa kolmatta kustannettaan leipomuksistaan. Ja ovat upeita.

Olen halunnut juhlistaa merkkipaaluani ja sinä voit halutessasi osallistua myös kakkuarvontaan facesivujen kautta https://www.facebook.com/HiusjaLeivontaKirsi/ . Tykkäämällä sivuistani pääset mukaan arvontaan ja mikäli arvontavoitto osuu kohdalle saat valita kermakinuski-, sokerimassa- tai juustokakun. Facebook ei ole osallisena arvontaan. Tervetuloa mukaan sivuilleni! Minut löytää myös instagramista https://www.instagram.com/leivontakirsi/ .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.